Produkter


Produkter från Cliniccare


Cliniccare™ är en högteknologiska cosmeceutisk hudvård med omedelbar och synlig effekt. Särskilda formuleringar som därför ger enastående resultat med hjälp av kombination av mycket effektiva och aktiva ingredienser. Globalt patenterad komplex av hyaluronsyra som är många tusentals gånger mindre än ordinära molekyler som kan penetrera djupt i huden för att återfukta och vårda från insidan. Cliniccare ™ använder ”state of the art” teknologier för att erbjuda säkra produkter på högsta nivå. Samtliga produkter är designade för at ge långvarig och djup återfuktning för att bromsa hudens åldrande.

Cliniccare är Veganskt och icke komedogen
Samtliga förpackningar är återvinningsbara.


Vad är EGF?


EGF står för epidermal tillväxtfaktor, vilket är ett protein som naturligt förekommer i våra hudceller. Dess huvudsakliga syfte är därför att reparera vår hud genom att främja DNA-syntes och cellproliferation. EGF har därför många fördelar för din hud, förbättring och reduktion av rynkor och linjer. hydratisering och förebyggande av pigmentering. Processen genom vilken EGF uppmuntrar celltillväxt stimulerar även uppdelningen av keratinocyter och fibroblaster, vilka sedan syntetiserar fibrösa proteiner som förbättrar hudens elasticitet i kollagen och elastin. Eftersom EGF reparerar huden genom att stimulera tillväxten av nya hudceller, förbättrar den också hudbarriären. Som ett resultat av detta så blir det möjligt för huden att hålla kvar fukt mer effektivt, vilket gör huden mjukare och mjukare. EGF hämmar det melaninproduktionen under sårläkningsprocessen, vilket leder till att den förbättrar märken från akne och andra former av hyperpigmentering.


Vad är Hyaluronsyra


Hyaluronsyra med med låg molekylvikt är en av de grundläggande komponenterna i CLINICCARE-hudvård. Denna syran spelar en viktig roll i metaboliska processer som cellinteraktion och syntes. Det bidrar därför till att skydda cellimmunitet och hjälper till att förebygga infektioner. En av dess viktigaste egenskaper är dess förmåga att behålla fukt – upp till 1000 gånger själva syrans vikt. Naturlig reparation av hudceller är direkt beroende av halter av hyaluronsyra, som tyvärr minskar när du ålder. Detta gör huden mer mottaglig för toxiner och alla processer som kräver hyaluronsyra försämras.

Det är därför det är så viktigt för åldersdrivna formler att inkludera hyaluronsyra. Problemet med att absorbera konventionell hyaluronsyra är att dess molekyler är 3000 nanometer i diameter medan intercellulärt utrymme endast är omkring 100 nanometer. Detta gör det omöjligt för konventionella hyaluronsyramolekyler att tränga in i djupare nivåer av huden. CLINICCARE-produkter inkluderar hyaluronsyra med låg molekylvikt med molekyler bara 5 nanometer breda med höga joniseringsnivåer också, vilket innebär att den kan nå djupt in i huden utan att behöva injektion.


Vad passar bäst till vilken hudtyp?


PURE – lugnande produkter för känslig och orolig hud. Antiinflammatorisk och pore kontraktionseffekt, reglerar produktionen av talg och smälter hudens struktur.

GLOW – produktlinjen förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldringsmekanismerna, vilket ger en antioxidant. närande och lugnande effekt Det återställer trött och tråkig hud skadad av mycket sol och överdriven stress.

REFRESH – antioxidantrika produkter som ger dig en djup och långvarig väl hydrerad hud. En starkt koncentrerad kombination av aktiva ingredienser bidrar till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulera kollagensyntes. Linjen regenererar vävnad och ger lugnande effekter.


Presentation av CLINICCARE produktlinje


Cliniccare hemvård erbjuder en kort men effektiv och heltäckande linje av produkter för hemvård.
Hudvård i hemmet skall därför erbjuda tre huvudsakliga egenskaper:
1, Återfukta huden
2, Skydda vårt DNA
3, Verka för en hud utan inflammationer och ojämn hudton.
Allt detta finner du i Hemvård från Cliniccare.


CLINICCARE Rengöring


Bra hemvård börjar med en bra rengöringsprodukt. Det är den första produkten som vi tryggt kan lita på för att bli av med akne-, irritation-, och för tidigt åldrande orsakat av smuts, överflödigt fett, döda hudceller, sminkrester, föroreningar, gifter och viktigast av allt, dess effektivitet i rengöringen av vår hud banar sedan vägen för effektiviteten i den professionella hudvårds-behandlingen.

Cliniccare concentrated cleansing foam

CONCENTRATED CLEANSING FOAM

Silky Foam Cleansing är ett koncentrerat vegetabiliskt rengöringsskum, som lämpar sig för alla hudtyper, även torr och känslig hud. Det fina skum kommer mjukt och bekvämt att ta bort skräp, onödigt talg och makeup rester. Den innehåller flera mjukgörande element, som håller huden väl fuktad.

Cliniccare lip&eye make-up remover

LIP&EYE MAKE-UP REMOVER

Makeuprengöring för de lite mer känsliga delarna i ansiktet, ögon och läppar. Rengöringen kan användas på de mest känsliga delarna i ansiktet, runt ögon och läppar och det avlägsnar smidigt även tjock makeup. Dess vegetabiliska lugnande elementen lugnar de känsliga delarna runt ögon och läppar, och samtidigt bildar en hinna som ett skyddande lager.


CLINICCARE ① x3m EGF liquid 100ml


Cliniccare liquid är baserad på naturliga extrakt och organiskt aktiva ingredienser. Som ett resultat av ingredienserna så ger det dig en synbart ungdomligare, friskare och mer problemfri hy. Tonern med sin uppfriskande och lätta konsistens markerar sin nödvändighet i en grundläggande hudvårdrutin på grund av sin unika förmåga att avsluta din rengöringsrutin. Med en grundlig rengöringsrutin skapar du alltså dom bästa förutsättningarna för nästa steg.

Cliniccare pure liquid

X3M EGF PURE Liquid Moisturizer

Speciellt djup återfuktande anti-oxidativ anti-aging, hudföryngrande toner för behandling av känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Den ger stora mängder med näring och djup fukt till en känslig eller orolig hud. En perfekt balanserad koncentration av aktiva ingredienser ger en antibakteriell och antisvampeffekt. Den stimulerar syntesen av kollagen, aktiverar cellerna, undertrycker hypersekretion av talgkörtlarna, och reducerar inflammation. Den innehåller en 50% högre koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

Cliniccare glow liquid

X3M EGF Glow Liquid Moisturizer

Anti-Pigmenterande Toner med anti age egenskaper för en djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

Egenskaper
Den kontrollerar påverkan av oxidanter och tyrosiner, och ljusare bruna fläckar på huden, den bidrar till att göra din hud jämnare och ljusare, och det kommer att ge dig en smidig och väl hydrerad hud utan irritation. Den aktiverar cellförnyelse, säkerställer en normalisering av huden på cellnivå, bidrar till lindring av olika typer av hudskador orsakade av ultravioletta strålar och bromsar processen för cellskador. Stimulerar kollagen syntes och framställning av hyaluronsyra och absorberar aktivt syre. Den är effektiv för behandling av pigmentering av olika ursprung. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

Cliniccare refresh liquid

X3M EGF Refresh Liquid Moisturizer

Hudföryngrande toner med anti age egenskaper för djupt återfuktande och vacker lyster i huden.

Egenskaper
Det ger huden djup riklig återfuktning, och kommer att ge dig en smidig och väl återfuktad hud utan irritation. Aktiverar cellförnyelse, säkerställer återställande av huden på cellnivå, bidrar till lindring av olika typer av hudskador orsakade av skapande av aktivt syre och bromsar processen för cellskador. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.


CLINICCARE ② X3M EGF ESSENCE 50ml


Cliniccare essence är extremt intensiva och lätta i sin konsistens. Den bygger på en formel som höga koncentrationer av fukt och näring. Eftersom CLINICCARE essence innehåller en markant högre koncentration av aktivämnen än de i en vanlig kräm eller fuktkräm, kan våra essence behandla åldrande hud, akne, mörka fläckar och fina linjer.

X3M EGF Pure essence

X3M EGF PURE Essence

Högt berikad essence med hudföryngrande och anti age egenskaper för en känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Lågmolekylär hyaluronsyra och naturliga växtextrakt som gör huden mjuk, hydrerande för att stora mängder djup fukt. Dess mycket effektiva aktiva ingredienser föryngrar cellerna och utför därför en skyddande effekt, något som ökar resistansen hos celler för hypoxi, inverkan av toxiner och andra skadliga faktorer, normaliserar ämnesomsättningen i vävnader, öka effektiviteten i absorption av näringsämnen i vävnaden och avlägsnandet av metaboliska produkter, har en positiv effekt på funktion och aktivitet i celler, och metabolismen i dem. Innehåller samma koncentration av hyaluronsyra per ml som en dermal filler.

X3M EGF Glow essence

X3M EGF Glow Essence

Anti-Pigmenterande essence för en enastående ren och djupt återfuktad hud.

Egenskaper
Med en utmärkt effekt i cellaktivering, antioxidant, och hemmande av tyrosin, Jeju apelsin, berikat Arbutin och Mulberry bark extrakt, löser hudproblem såsom melasma och bruna fläckar. Den har en speciell formula som skall förhindra pigmentering och stoppa bildandet av melanin. Denna berikade och mycket fuktgivande essence kommer att ge dig en långvarigt väl hydrerad hud. Denna produkt är viktigt för korrigering av åldrande hud (pigmentering, rynkor, matt hudfärg, ökad xeros och nedsatt turgor).

X3M EGF Refresh essence

X3M EGF Refresh Essence

Exklusivt hudföryngrande anti age essence för en enastående ren och djupt återfuktad hud.

Egenskaper
Har en utmärkt effekt i att aktivera celler och med lugnande antioxidanter. Den har en särskild formel, vilket ger dig en djupt och långvarigt väl återfuktad hud. Mycket koncentrerad kombination av aktiva ingredienser som bidrar till att förbättra metaboliska processer i celler och stimulera kollagensyntesen. Den bidrar till att regenerera vävnad och ger mycket lugnande effekter.CLINICCARE ③ X3M EGF SERUM 50ml


Cliniccare serum tar fram hudens naturligt ungdomliga lyster och mjukhet. Serumen har en fuktgivande och näringsrik formel och är berikade med aktiva ingredienser, vilket alltså är nödvändigt för att ge huden en intensiv och effektiv föryngring.

Cliniccare Pure serum

X3M EGF PURE Serum

Högt berikat hudföryngrande serum för känslig och besvärad hud.

Egenskaper
Detta serum har en anti-inflammatorisk och por minskande effekt, reglerar produktionen av talg och jämnar även strukturen på huden. Den mjukar upp det översta lagret av huden och förhindrar comedon bildning. Det har anti-inflammatorisk, antiallergisk, helande och antioxidativa effekter, vilket stimulerar syntesen av kollagen, aktiverar cellerna, och undertrycker hyperutsöndring av talgkörtlar.

Cliniccare Glow serum

X3M EGF Glow Serum

Specifikt anti-aging, hudföryngrande och anti-pigmenterande serum för en väl återfuktad och vacker hud.

Egenskaper
Det förhindrar onödig pigmentering, blockerar åldrande mekanismer i huden, Som ett resultat så ger det en antioxidativ, närande och lugnande effekt. Detta serum återupplivar därför en trött och tråkig hud som skadats av för mycket sol och stress. Den återställer hudbarriär funktioner och ökar dess vattenhållande förmåga. Serumet bidrar till en kraftfull stimulans av hudceller och nybildande av kollagen, minskar effekterna av ultraviolett strålning på celler och DNA, neutraliserar reaktiva syreformer, förebygger lipidperoxidation och åldring av huden och minskar tyrosinasaktivitet och melaninbildning.

Cliniccare Refresh serum

X3M EGF Refresh Serum

Exklusivt hudföryngrande anti age serum för en enastående ren och djupt återfuktad hud.

Egenskaper
En antioxidant rik, lyxigt återställande serum som återställer styrka och stabilitet, återfuktar djupt och ger näring åt huden, bevarar fukten utan att täppa eller en fet känsla, främjar elasticitet, bekämpar fria radikaler, tecken på åldrande och yttre stress. Som ett resultat så leder det till en effektiv föryngring, förbättra styrkan i huden, motståndet mot externa och interna aggressiva faktorer ökar, stamcellerna aktiveras och energiomsättning återställs.


CLINICCARE CREAM


PREMIUM TIME REVERSE CREAM 30 ml

En överladdad fuktkräm för din huds ungdomliga utstrålning.

Förpackad med lågmolekylär hyaluronsyra och näringsgivande antioxidanter, återställer den här sammetslena krämen hudens smidighet och elasticitet med en intensiv återfuktande effekt. Inspirerad av prisbelönt vetenskap kombinerar den här avancerade formeln CLINICCARE: s unika Time Reverse-komplex med supereffektiva anti-aging ingredienser som hjälper till att förnya och strama upp huden, öka fukt och lyster och vända tecken på åldrande. Lämplig för alla hudtyper.

Användarinstruktioner Två till tre pumptryck sprids i ett lätt lager på huden. Använd morgon och kväll efter Essence eller Serum. Avsedd för daglig användning.


CLINICCARE ÖGON


Våra hudceller förlitar sig på fukt för att de ska fungera väl. Men med åldern, och som en följd av exponering för olika väderförhållanden, och levandsvanor, förlorar huden sin naturliga fukt. CLINICCARE fuktgivande lotion ger därför fukt till din hud.

Lip & Eye renewal cream

HYAL+ LIP&EYE RENEWAL CREAM

Denna kraftfulla ögoncreme vänder de många tecknen på hudens åldrande runt det känsliga ögonområdet, inklusive rynkor och även kråksparkar. Låg molekyl Hyaluronsyra optimerar hydrering och vår exklusiva formel hjälper därför till att minimera känsligheten. Bidrar till att öka elasticiteten, samt ger dig en slätare hud och skyddar det känsliga området runt ögonen mot skador från yttre stimuli.


CLINICCARE SKYDD & SOL


Skydd för ditt känsliga område runt ögonen och skydd mot skadliga UVA & UVB Strålar. Eftersom Cliniccares solkyddsprodukter är mjuka och lätta, som även ger en matt finish, är det en nödvändig del i en modern hudvårdsrutin.

Cliniccare Sun shield cream

Sun Shield Silky Cream (SPF30)

Sun Shield Silky Cream (SPF 30) ger ett effektivt hela dagen skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar, tack vare sin 13 timmars formel. Personer med en känslig hud kan därför använda den på ett säkert sätt, vegetabiliska extrakt ger huden näring och tillräckligt med fukt. Konsistensen är även mjuk som silke.

Cliniccare Dermo corrective

Premium Dermo Corrective Cream (SPF50)

Denna multifunktionella kräm med ett självjusterande pigment, förbättrar hudens ton, Korrigerar ojämna toner i huden och skyddar även huden. Detta är en ny generation allt-i-ett produkter från Cliniccare. Cliniccare Premium Dermo Corrective Cream fungerar som en primer, mjuk foundation, dagkräm och även SPF 50 solskydd, Dermo Corrective återfuktar huden med lågmo lekylär hyaluronsyra för att reducera synliga tecken på tidigt åldrande. Premium Dermo Corrective Cream ger snabb lättnad och stimulans till en irriterad hud efter olika flera estetiska behandlingar, och ger bäst tänkbara skydd till huden efter kemiska peeling, fillersbehandlingar, IPL- och laserterapi, Mesoterapi, mikroneedling samt plastikkirurgi. Premium Dermo Corrective Cream är lämplig för alla hudtyper och hudtoner.

Användarinstruktioner
Applicera små mängder på behandlingsområdet med lätta cirkulära rörelser. Vänta ca 5 minuter på självjusteringen av pigment för att ge en naturlig lyster.

FÖRDELAR
• Minskar svullnader, rodnad, brännande känslor, smärta, klåda och irritation i huden
• Påskyndar sårläkning, absorption av blåmärken och hematom
• Ljusar upp och jämnar ut hudtonen och minimera synliga pigment och åldersfläckar, rodnader och missfärgningar
• Förbättrad återfuktning
• Tightande, lyftande effekt, bidrar till att minska & förhindra synliga tecken på för tidig åldrande
• SPF 50 solskydd
• Självjusterande pigment ger en naturlig lyster
• Lämplig för alla hudtyper. Perfekt även för den mest känsliga huden


CLINICCARE SHEETMASKER 35g


Om du är ute efter att lägga till ett av de mest effektiva stegen i en CLINICCARE hudvårdsrutin så är därför en hudtypsanpassad sheetmask ett mycket bra komplement. Oavsett vilken hudtyp du har, så finns det en sheetmask anpassad för honom / henne. Våra masker lugnar och stramar upp huden, samt ger energi. De vårdande ingredienserna ger därför en dramatisk och djup återfuktning för en strålande och smidig hud.

EGF Pure mask

EGF PURE anti-inflammation mask

PURE är en lugnande ansiktsmask speciellt utvecklad för att ge intensiv lättnad, föryngring och återfuktning för en orolig hud. Den ger även en lugnande känsla till huden. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra och Niacinamid ges därför möjligt att få långvariga lugnande effekt till en problem hud. Rikliga effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra återfuktande ansiktsmasker så kan även den mest inflammerade huden använda den utan att behöva oroa sig för försämring.

EGF Glow mask

EGF Glow anti-pigmentation mask

GLOW är en föryngrande och lugnande anti-pigmenterande ansiktsmask med en intensiv anti-rynk effekt. Med huvudingredienser, såsom hyaluronsyra, Argireline, Arbutin och Morus Alba Bark Extract, ger därför möjlighet att få långvariga anti-pigmenterings och anti-rynk effekter. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter. Till skillnad från alla andra fuktgivande ansiktsmasker kan även den mest pigmenterade eller känsliga hud använda den utan att behöva oroa sig för att försämra en redan problematisk hud.

EGF Refresh mask

EGF Refresh tight lifting/skin rejuv. mask

REFRESH är en vitaliserande, lugnande och återfuktande ansiktsmask med intensiva anti-rynk och lyftande effekt. Levererar därför direkt en lugnande anti-age effekt till huden. Med huvudingredienser såsom hyaluronsyra, Argireline, DMAE och Synthetic Snake Neuro peptid ges möjliga att få långvarig anti-rynk, muskel avslappnande och åtstramande effekt. Denna lugnande och fuktgivande ansiktsmask ger då huden en uppfriskande konsistens. Rikligt med effektiva ingredienser kommer att levereras till huden inom 15 ~ 20 minuter.


Besöksadress:

Brunnsgatan 4a
172 68 Sundbyberg

Kontaktuppgifter:

0760-22 11 90
08-21 26 26

Info@skincarebysandgren.se

Social media: