Skincare By Sandgren
- Laser & hudvård
i samarbete med Beautech


Hudvård

Alla behandlingar anpassas och skräddarsys efter vad din hud behöver just nu. När du kommer till mig kan vi börja med att diskuterar fram en plan hur vi ska lägga upp din hudvårds behandling så att alla önskade områden tas med i behandlingstillfället. Jag har lång erfarenhet av hudvård och tillsammans kan vi uppnå resultatinriktade mål. Jag anser att huden mår bra av att vi ”tränar” den så huden själv får jobba för att motverka bland annat ålderstecknen, pigmenteringar och känslighet.


Ansiktsbehandling 50 min


Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning och brynplock.

Denna behandling finns för tre olika indikationer:

  • GLOW – lyster och pigmenteringar.
  • PURE – känslig och irriterad hud med orenheter.
  • REFRESH – hudföryngring och lyftande effekt.


Ansiktsbehandling 80 min


Rengöring, enzympeel och djuprengöring med ultraljud (ånga vid behov) samt portömning och brynplock.
Ansikts- och dekolletagemassage.
Exklusiv specialmask med lugnande, återfuktande och vitaliserande egenskaper som slussas ned i huden med hjälp av ultraljudsapparaturen Empress.
Därefter avslutande produkter allt efter behov.

Denna exklusiva behandling finns för tre olika indikationer:

  • GLOW – lyster och pigmenteringar.
  • PURE – känslig och irriterad hud med orenheter.
  • REFRESH – hudföryngring och lyftande effekt.


C-vitamin behandling


Vitamin C har många positiva egenskaper till en hud med ytliga pigment och känslighet. Vitamin C är en potent antioxidant som bekämpar de fria radikalerna som bryter ned och gör huden gammal i förtid. Vitamin C hjälper även huden att återställa en balans. Behandlingen erbjuder mycket fukt och reducerar hyperpigmenteringar samtidigt som den ger en boost av antioxidant till huden.
Passar för alla, men främst för pigmenterad och solskadad hud samt yngre och rökare.


Ceramidbehandling


Ceramid är en av de viktigaste ämnena vi kan ge vår hud. För att öka hudens integritet och förmåga att skydda sig mot yttre miljöfaktorer. Behandlingen kommer att stärka hudens skyddsförmåga och bidra att hålla kvar fukt i högre utsträckning tillsammans med att förbättra hudens elastitet.
Passar för alla hudtyper, men framförallt till äldre och torrare hudtyper.


Inslussning av hyaluronmask


Lugnande, vitaliserande och återfuktande ansiktsmask för en intensiv anti-rynk och lyftande effekt. Rengöring, hyaluronmask slussas in med apparatur. Avslutas med hyaluronessence och creme.


Kemisk peel


Du kan göra kemisk peeling för att minska ålderstecken såsom fina linjer och rynkor, acne, förstorade porer och slapp och glåmig hud. Behandlingen är också effektiv mot pigmenteringar. Peelingen utförs bäst i kur om 4-5 behandlingar för optimalt resultat men självklart går det att göra en behandling. Du kan snabbt och enkelt få en slätare, lenare och fräschare hud av endast en behandling. I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peel efter hudens behov , AHA+EGF SkinBoost, lyxig ansiktsmask och avslutande Sun Block Silky Cream. Refresh Peel: peelar bort döda hudceller, stärker huden, stimulerar hudens kollagen. Glow Peel: peelar bort döda hudceller, hindrar melanin syntesen, jämnar ut pigmenteringar. Pure Peel: peelar bort döda hudceller, motverkar komedoner och acne.


Microneedling


Microneedling utförs med sterila engångsnålar som kort och gott gör en kontrollerad skada i huden för att stimulera kollagen och elastinets nybildning. Huden reagerar genom att en läkningsprocess startas vilket leder till en hudföryngring, chans till att läka ärr av acne, en utrensningsprocess för en oren hy samt stor chans till att minska pigmenteringar och öka fuktnivån i huden. Under en needlingbehandling appliceras serum ovanpå huden och med hjälp av nålarna skapas microkanaler och resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens kondition och struktur.
För att uppnå bästa resultat så rekomenderar jag alltid att en behandlingskur på 4-8 gånger utförs, utifrån hudens kondition och tillstånd. Efter varje behandling så bör huden få vila i ca 6-8 veckor innan nästa behandling utförs.

Boka tid